top of page

Over mij:

Waarom Mammajelle?

Mij inhuren is leuk op bijvoorbeeld kinderfeestjes of feestjes waar kinderen aanwezig zijn en (tijdelijk) een leuk extraatje hebben. Ik vind het vooral erg leuk om met kinderen samen tot een mooi resultaat te komen, zodat ze zich nog fijner voelen! Bijvoorbeeld doordat ik ze heb omgetoverd tot een echte spiderman of een nog mooiere prinses dan dat ze al van zichzelf zijn, of wat denk je van een echte draak!!! want dat kan natuurlijk ook.  Sommige stoere jongens willen liever een gave (tijdelijke) tattoo: die krijgen ze dan ook! maar dan wel van schmink of indien gewenst zelfs met de airbrush op bijvoorbeeld hun arm of rug. Daarnaast is de (water)schmink er weer gemakkelijk af te krijgen en een echte tattoo natuurlijk niet!!! Het is dus ook mogelijk om op deze manier te bekijken of een echte tattoo wel bij je zal passsen. Mammajelle heeft zelf wel een echte tattoo, geen grote hoor, maar als je wilt wil ze deze best aan jou laten zien als ze op jouw feestje komt schminken (ze heeft de tattoo zelf ontworpen).

Ik schmink niet zomaar iedereen hoor!!

Op een kinderfeestje is het vooral leuk als afwisseling op het programma, het is fijn als de kinderen ondertussen iets te doen hebben op het feestje en dat ik gewoon als `extra verrassing` kom schminken!

En nog iets: ik vind het heel logisch dat niet iedereen geschminkt wil worden: het is natuurlijk ook géén verplichting....Soms willen de kinderen toch nog geschminkt worden als ze zien dat hun vriendjes en vriendinnetjes geschminkt zijn! De drempel wordt dan vanzelf wat lager. Ook schmink ik niet automatisch alle kinderen, bijvoorbeeld omdat ze gewoon niet geschminkt willen of mogen worden vanwege zwemles of niet geschminkt  kunnen worden vanwege een allergie. Ook schmink ik liever geen kinderen onder de 2 jaar, of het moet zijn dat de ouder erop aan dringt (dan is het natuurlijk ook zoals altijd op eigen risico).

Eigenlijk is het gewoon zo met schminken dat niets moet en alles mag: geschminkt of niet het belangrijkste is dat iedereen het naar zijn-haar zin heeft en lacht!

Smile: you're on camera:

Het liefst maak ik van iedere schmink die ik heb gemaakt een mooie foto. Ik merk alleen dat ik daar vaak helaas geen tijd voor heb, wat ik erg jammer vind. Ook i.v.m. de "Privacy" van mijn modellen wat erg gevoelig ligt en waar ik dan ook zeker rekening mee wil en moet houden. Daarom hoop ik altijd dat ouders mij een leuke foto van het kunstwerkje sturen of dat ze zelf hun foto op social media zetten, met mijn naamtag erbij #mammajelle. Natuurlijk wil ik deze foto ook graag, indien ik daarvoor toestemming van de gefotografeerde (of diens ouders indien het om minderjarigen gaat) heb gekregen, plaatsen op deze website en op facebook of in mijn voorbeeldenboek plakken (altijd in overleg en mét toestemming van de ouders/verzorgers van het kind en het kind zelf...).

De foto's zijn natuurlijk ook erg leuk voor de kinderen en ouders om later nog eens terug te zien en op het moment dat de foto gemaakt wordt kunnen ze zich nog even die prinses, filmster, draak, ridder, spiderman, supermodel en fotomodel voelen!

Foto`s die eventueel (met toestemming) wel door mij gemaakt zijn, kunnen naderhand uiteraard bij mij op gevraagd worden.

Het doorsturen van de foto's waar jij of je kind dan opstaat kan via mijn mailadres of via Facebook.

 

Kortom: schminken en geschminkt worden is gewoon LEUK!!!! You should just try....

Weet je wat ook gaaf is?

Samen met je allerbeste vriendinnen (bijvoorbeeld tijdens jouw vrijgezellendag/avond) een leuke dag/avond hebben. Jij (als aanstaande bruid) wordt dan gepaint: fullbody, halfbody, zo ver als jij zelf wilt en durft, en daarna wordt je samen met jouw vriendinnen, die mooi opgemaakt zijn door de visagiste, door de fotografe op de foto gezet.... Een mooie dag om op terug te kijken....of als leuk speciaal cadeau voor jouw aanstaande.... (een uitvergrootte foto van jouw gepainte body) <3  Dat maakt jouw (vrijgezellen)feest tot een dag om noooooooit te vergeten.

Sowieso leuk om met vrienden/vriendinnen een paint-party te vieren!

Paint Abstract Pink

En wat denk je van een gave paint als je naar een Festival  zoals bijvoorbeeld INTENTS  in Oisterwijk of Rebirth gaat 

Of een groots Halloweenfeest? Smerig of zo...Noem maar op PARTY-BEEST! Ik tover je om tot wat jij maar wil! 

IMG_20181028_182515_807.jpg
20151030_210612-min.jpg
Stipjesgezicht.JPG
Kim 37694386-min.jpg
IMG_20181028_182336_052.jpg
Anja en Ton 2016.jpg
The Joker en Hartenvrouw-min (1).jpg
2016-11-20 19.04.40.jpg
2016-10-23 23.11.44.jpg
Michelle Skull 2017.jpg
carnaval 2019 I.jpg
vlinder 2019.jpg
20150304_165824.jpg
6 febr 2019.jpg
superwonderwoman 2019.jpg
vlinder 2019 c.jpg
Skull Mammajelle 2019.jpg
Strip carnaval 2019.jpg
Superwoman Wonderwoman 2019.jpg
carnaval tryout 2019.jpg
carnaval 2019 I.jpg
carnaval 2019.jpg
bottom of page