TADAAAAA..... DAAR BEN JE DAN!

Hey, wat super leuk dat je me gevonden hebt!!

2020 was nog maar net begonnen en het ging al meteen mis voor veel mensen en collega-schminkers. Zo voelde het althans wel een beetje (veel). Meteen na de carnaval kwam de corona-crisis om de hoek.

Mensen werden ziek, sommigen overleden zelfs aan de gevolgen van corona...verschrikkelijk.

Anderhalve meter afstand en allerlei andere maatregelen... waardoor het voor mij al schminkster haast onmogelijk werd om nog veilig te werken als schminkster. Dat vond ik natuurlijk erg jammer, aangezien ik er echt zin in had om veeeeeeel, nee: reuze veel gezichtjes te schminken. Het bleef dit jaar dus "steken" bij carnaval. Zelf niet eens carnaval gevierd... (nee, ik was niet ziek, maar had andere prioriteiten) maar wel mensen geschminkt met carnaval....heerlijk!  

 

Maar goed, volgens de voorspellingen zal corona nog wel een tijdje in ons midden blijven....om zo maar even te zeggen. we zullen dus moeten roeien met de riemen die we hebben. Aangezien ik zelf van mening ben dat ik het niet op moet gaan zoeken, blijf ik nog even "thuis" van feestjes en partijtjes. Niet alleen voor mijn eigen gezondheid of dat van mijn gezins- en familieleden, maar ook voor die van jou en jouw familie.

Zodra ik er zelf weer "aan toe ben" zal ik dat zeker laten merken... en tot die tijd zal ik proberen jullie aanvragen te beantwoorden op een veilige en verantwoorde manier.

Tot die tijd: #staysafe

 

Voor degene die getroffen zijn op wat voor manier dan ook: veel sterkte.
Hopelijk gaat het snel beter worden voor iedereen.

♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺

 

Wat is het trouwens weer fijn dat de zon schijnt hè? Een beetje gezelligheid en warmte. 

Je kan eventueel wel voor bellypaintjes of andere one-man-show-paints terecht. Bij dit soort opdrachten kan ik veilig werken en kan ik ook de veiligheid van degene die gepaint wordt waarborgen.  Normaal gesproken kan je vanzelfsprekend heel het jaar door bij mij terecht voor facepaints, bellypaintjes of bodypaintjes. Schminken is namelijk iets wat ik het liefste altijd zou doen, iedere dag weer, heel het jaar door doe.  Maar voor nu alleen opdrachten waarbij ik niemand in gevaar kan brengen. Als iets niet persee nodig is, doe ik het liever niet. Ik hoop hierbij op jullie begrip.

 

Maar ook voor Glittertattoos ben ik nog steeds te porren! van glitter hartjes tot stoere glitter snorren.

Mailen kan en mag ook altijd: mammajelle@gmail.com

 

Groetjes vanuit Oisterwijk

♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥

Mammajelle schminkt, laat kleine trucjes zien en tovert een lach op je gezicht.

groetjes van pipo Mammajelle

K.v.K. nr.: 56.32.46.93

btw-id: NL001776715B88

Volg me ook op Facebook, Instagram (Mariëlle Hommen):  zoek op Mammajelle of Mammajelle schminkt...of allebei, dat mag ook!! ;)

#schminken #oisterwijk #noordbrabant #bellypaint #skull #bodypaint #gietklei #smink #schinck