TADAAAAA..... DAAR BEN JE DAN!

Hey, wat super leuk dat je me gevonden hebt!!

2020 is net begonnen. Daarom wens ik jullie de allerbeste wensen toe. Dat er maar veel door Mammajelle geschminkte gezichtjes mogen zijn dit jaar. En wat is het fijn als de zon schijnt hè? Een beetje gezelligheid en warmte. Weet je wat ook fijn is? Kinderen die plezier hebben en lachen: dat doet je hart verwarmen. Persoonlijk hou ik niet zo van de kou en ook niet van regen, maar dat heeft ook met schmink te maken en het feit dat door de regen de schmink uit kan lopen ;) Maar dat kan ook door overmatig zweten :). Dus doet u mij maar een temperatuurtje van om en na bij 22 graden.... lijkt me fijn!

En wat is het eigenlijk ook jammer dat carnaval niet heel het jaar door is.... lekker veel geschminkte gezichten, leuke kleren aan en maar hossen en feesten. Maar goed: natuurlijk kan er heel het jaar door geschminkt worden. Ik heb nog een hoop nieuwe sjablonen aangeschaft, zodat ik nog meer leuke designs kan maken! Ook maak ik mijn eigen sjablonen.

Ik ga me voorlopig vooral bezig houden met carnaval/ festival- en zomerschminkjes. Als jullie benieuwd zijn naar de nieuwe designs, volg me dan op Facebook of Instagram, daar zal ik ze met jullie delen!

♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺

 

Je kan vanzelfsprekend heel het jaar door bij mij terecht voor facepaints, bellypaintjes of bodypaintjes. Schminken is namelijk iets wat ik het liefste altijd zou doen, iedere dag weer, heel het jaar door doe. Maar ook voor Glittertattoos ben ik te porren! van glitter hartjes tot stoere glitter snorren.

Mailen kan en mag ook altijd: mammajelle@gmail.com

 

Groetjes vanuit Oisterwijk

♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥

Mammajelle schminkt, laat kleine trucjes zien en tovert een lach op je gezicht.

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/tafwasbaremaskertje/

groetjes van pipo Mammajelle

K.v.K. nr.: 56.32.46.93

btw-id: NL001776715B88

Volg me ook op Facebook, Instagram (Mariëlle Hommen):  zoek op Mammajelle of Mammajelle schminkt...of allebei, dat mag ook!! ;)

#schminken #oisterwijk #noordbrabant #bellypaint #skull #bodypaint #gietklei #smink #schinck

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now