TADAAAAA..... DAAR BEN JE DAN!

Hey, wat super leuk dat je me gevonden hebt!!

Wat is het fijn als de zon schijnt hè? De temperaturen gaan binnenkort weer wat stijgen, heerlijk dus als je van warm weer houdt. Persoonlijk hou ik niet zo van regen, maar dat heeft ook met schmink te maken en het feit dat door de regen de schmink uit kan lopen ;) Maar dat kan ook door overmatig zweten :). Dus doet u mij maar een temperatuurtje van om en na bij 22 graden.... lijkt me fijn!

maar o, o, o, wat is het jammer dat carnaval niet heel het jaar door is.... lekker veel geschminkte gezichten, leuke kleren aan en maar hossen en feesten. Maar goed: natuurlijk kan er heel het jaar door geschminkt worden, dus daarom heb ik weer wat nieuwe sjablonen aangeschaft, zodat ik nog meer leuke designs kan maken!

Ik ga me nu dus vooral bezig houden met festival- en zomerschminkjes. Binnenkort zal ik de nieuwe designs uitbreiden en met jullie delen!

♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺

 

Je kan natuurlijk heel het jaar door bij mij terecht voor facepaints, bellypaintjes of bodypaintjes. Schminken is namelijk iets wat ik het liefste heel het jaar door doe. Maar ook voor Glittertattoos ben ik te porren! van glitter hartjes tot stoere glitter snorren.

Mailen kan en mag ook altijd: mammajelle@gmail.com

 

Groetjes vanuit Oisterwijk

♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥ ☼ ♥ ☺ ♥

Mammajelle schminkt, laat kleine trucjes zien en tovert een lach op je gezicht.

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/tafwasbaremaskertje/

groetjes van pipo Mammajelle

K.v.K. nr.: 56.32.46.93

Volg me ook op Facebook, Instagram (Mariëlle Hommen):  zoek op Mammajelle of Mammajelle schminkt...of allebei, dat mag ook!! ;)

#schminken #oisterwijk #noordbrabant #bellypaint #skull #bodypaint #gietklei

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now