top of page

Ook wat dat betreft ben ik een echte pipo !!!

Doordat ik ooit (inmiddels al weer een paar jaar geleden) een fout heb gemaakt tijdens het verwijderen van bepaalde pagina's van m'n vorige site, je weet wel die ik vroegáh had, via een andere provider.... kan het zijn dat je weleens een enkele foto van mijn werk tegen komt, maar die niet verder te openen zijn.... errug jammer, helaaaaaas: pindakaaaaaas. Gelukkig heb ik wel alle foto's nog en heb ik die op deze site geplaatst, waardoor ik toch goed gevonden wordt via Google.

Ook mijn oude e-mailadres is niet meer actief.... HOE DAT KOMT??? geen idee!!! verdwenen.... en sommige mailtjes zijn daardoor wellicht niet bij mij aangekomen. Daar baal ik natuurlijk ook heel erg van.  Jammer dat het met sommige zaken allemaal niet zo vlotjes gaat. Hopelijk ondervinden wij samen (jij en ik) verder geen problemen meer en kunnen jullie genieten van mijn vernieuwde site. Mocht je iets niet kunnen vinden of gewoon meer informatie wil: bellen mag ook altijd!
Als het even niet uitkomt, omdat ik ook weleens even andere dingen te doen heb en mijn (pipo) kinderen ook aandacht wil geven, spreek dan gerust in: bel ik z.s.m. terug.
 
  

Pipo
bottom of page